Contact

Contactgegevens van de praktijk.

contact

Adresgegevens.

Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947NS Langbroek
tel. 0343 561818
fax. 0343 563544

Spoedlijn 0343 561955

Uitsluitend voor niet-medische vragen of meldingen kunt u mailen naar assistente@praktijklangbroek.nl

Patiëntenportaal

Patiënten kunnen 24 uur/dag zelf, gemakkelijk en veilig, een afspraak maken bij de huisarts, medicatie herhalen, uitslagen inzien bij het Saltro en een medische vraag stellen in ons patiëntenportaal.

U vindt het patiëntenportaal op onze website www.praktijklangbroek.nl in de linkerkolom én in de bovenbalk onder contact. Om in het patiëntenportaal te komen maakt u éénmalig een eigen account aan waarmee u bij elk bezoek inlogt. Om te garanderen dat het inlogproces veilig verloopt ontvangt u elke keer als u inlogt per e-mail een code waarmee er een dubbele check is dat u het ook echt bent. Na het invullen van deze code heeft u toegang tot de agenda en uw eigen medicatie. In het patiëntenportaal kunt u een medische vraag stellen via een econsult. Uw account is strikt persoonlijk. Ouders die voor een kind of baby het patiëntenportaal willen gebruiken, dienen voor elk kind een eigen account met een eigen e-mailadres aan te maken.

Voor het gebruik van het patiëntenportaal is het ook mogelijk gebruiken van de app “Uw Zorg online” op uw smartphone. De app is te downloaden via de Apple App Store en via Google Play.