Griepvaccinaties 2017

Op donderdag 26 oktober worden weer de jaarlijkse griepvaccinaties gegeven. Op de praktijk is dit van 16 – 19 uur.

Alle patiënten die een indicatie hebben op grond van leeftijd ( 60+ ) of gezondheidsproblemen als hartziekte, longziekte en suikerziekte zullen begin oktober vanuit de praktijk een oproep ontvangen. Heeft u een indicatie maar heeft u na half oktober geen oproep ontvangen, neemt u dan contact op met de assistente.

Geen indicatie en toch een griepprik.

Heeft u geen gezondheidsproblemen, maar wilt u toch een griepprik, dan is dat ook mogelijk. U kunt dan met de assistente contact opnemen en doorgeven dat u op eigen initiatief een griepvaccinatie wilt. Wij zullen dan op recept een vaccin voor u vragen, en u kunt dan met de assistente overleggen wanneer u gevaccineerd wilt worden.
Een griepprik op verzoek kunnen wij helaas niet via het rijksvaccinatieprogramma verstrekken. Voor de kosten van het vaccin en de vaccinatie zult u een rekening ontvangen. Soms kan een zorgverzekeraar of een werkgever de kosten van vaccinatie vergoeden.

Meer informatie:

Via de sites van thuisarts.nl, van het RIVM kunt u meer informatie lezen over de griep en griepvaccinaties. Via onderstaande QR code kunt u ook informatie opvragen.

Reacties zijn gesloten.