Kinderzwerfboekenstation in de Praktijk

Huisartspraktijk Langbroek opent Kinderzwerfboekenstation

Naar de dokter om te lezen? Het kan tegenwoordig bij Huisartspraktijk Langbroek! Huisartspraktijk Langboek is gestart met een kinderboekenzwerfstation. We zijn er erg trots op en willen het iedereen laten weten. De zwerfboeken staan in een mooie kast in de wachtkamer, gemaakt door Sloophoutwerk In Uitvoering uit Wijk bij Duurstede, www.sloophoutwerk.nl.

Lezen is heel erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Maar lezen is vooral ook erg leuk en ontspannend. Huisartspraktijk Langbroek wil bevorderen dat kinderen veel lezen en biedt kinderen daarom deze kast met boeken waaruit ze de leukste, mooiste, spannendste boeken mogen kiezen om thuis te lezen.

Als u tijdens het wachten uw kind voorleest of het is zelf lekker aan het lezen en jullie worden geroepen door de dokter, dan mogen jullie het boekje mee naar huis nemen  om het uit te lezen.

Het is de bedoeling dat de boeken gaan zwerven. Dat kan door ze bij ons of op een ander kinderboekenzwerfstation in te leveren of zwerfboeken die ergens anders vandaan komen weer naar ons toe te brengen. Een kinderzwerfboek is te herkennen aan de sticker. Kinderen hoeven geen afspraak te hebben met de dokter, ze mogen op elk moment binnen komen lopen om een boek uit te zoeken.

Neem zelf ook je gelezen kinderboek mee en laat het bij ons een zwerf  boek worden!

Via de website http://kinderzwerfboek.nl/ kun je makkelijk andere stations bij jou in de buurt vinden,  zoals in Wijk bij Duurstede, Doorn, Leersum en Werkhoven.

 

Reacties zijn gesloten.