Nieuwe huisarts in opleiding: mw Hessels.

Al vanaf 1997 is onze praktijk betrokken bij de opleiding van huisartsen. Huisartsen in opleiding moeten voor de opleiding 2 keer een jaar een stageperiode in een huisartspraktijk volgen. Zo’n jaar gaat snel voorbij. Mw van Geerenstein heeft het eerste opleidingsjaar afgerond en vervolgt nu de opleiding met een jaar stages elders en aansluitend in het laatste jaar weer een andere huisartsenpraktijk.

Introductie mw Hessels.

Op 1 maart is mw Hessels in de praktijk begonnen. De eerste twee weken zijn vooral introductieweken, maar vanaf 14 maart zal zij als huisarts in opleiding in de praktijk echt mee gaan werken.

Mw Hessels heeft de studie geneeskunde in Groningen gevolgd en na haar afstuderen in 2012 gewerkt als arts-assistent cardiologie, arts-assistent psychiatrie en als arts-onderzoeker bij een onderzoek naar atriumfibrilleren ( boezemfladderen).

OP 1 maart 2014 is zij begonnen met de huisartsopleiding bij de huisartsenopleiding in Utrecht. Zij zal maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk zijn en wisselend soms ook de donderdag.

 

Reacties zijn gesloten.