Nieuwe Huisarts in opleiding

Mw Isfordink nieuwe huisarts in opleiding

Na een succesvol jaar is mw van Buitenen op 1 maart vertrokken uit de praktijk om haar opleiding elders voort te zetten. Zij is opgevolgd door mw Isfordink. In onderstaande tekst stelt zij zich zelf even voor.

Ik ben Liz Isfordink, 29 jaar en in het laatste jaar van de huisartsopleiding. Van maart 2018 tot en met februari 2019 zal ik werken bij Huisartsenpraktijk Langbroek.
Ik ben in 2014 afgestudeerd als arts en heb daarna anderhalf jaar bij de interne geneeskunde in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda gewerkt. Daarna ben ik met veel plezier aan de huisartsopleiding begonnen. Ik vind het erg leuk om in Praktijk Langbroek het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts te doen, het kleinschalige werken van een meer landelijke praktijk past denk ik goed bij mij als dokter.

 

Reacties zijn gesloten.