Nieuwe huisarts in opleiding maart 2016

Mw Woudstra nieuwe huisarts in opleiding

Eind oktober is mw Hessels met zwangerschapsverlof gegaan. Intussen is zij bevallen van een mooie zoon genaamd Jelte. Mw Hessels zal haar opleiding in andere praktijken voortzetten.

Per 1 maart is mw Woudstra in onze praktijk begonnen met het derde en laatste jaar van haar huisartsenopleiding,

Even voorstellen…..

JWoudstraMijn naam is Jantine Woudstra en ik ben 29 jaar. In maart 2016 ben ik gestart met mijn laatste jaar voor de huisartsopleiding in Utrecht. Gedurende dit laatste jaar mag ik in de huisartspraktijk in Langbroek werken, waar ik zelfstandig spreekuur en visites zal doen en soms ook samen met dr. de Heij/Boelman.

Voorafgaand aan de huisartsopleiding heb ik zowel Geneeskunde (Master) als Biomedische Wetenschappen (Bachelor) aan de Universiteit Utrecht gestudeerd en afgerond. Na mijn Geneeskunde opleiding heb ik een jaar in een verpleeghuis gewerkt in Rotterdam. Tijdens de huisartsopleiding heb ik gewerkt in een huisartspraktijk in Nieuwegein en onder andere op de Spoedeisende hulp in Apeldoorn. De diversiteit en het persoonlijke contact maken dat ik me helemaal thuis voel in het werk als huisarts i.o. Naast het werk in de huisartspraktijk hou ik erg van zingen, culturele activiteiten bezoeken, wandelen en skiën.

Reacties zijn gesloten.