Medewerkers

 De medewerkers van de huisartspraktijk Langbroek.

 A.W.de Heij, huisarts.
Studie geneeskunde in Leiden. Afgestudeerd in 1983. Huisarts vanaf 1988. Is in 1990 in Langbroek begonnen, eerst nog samen met H.S.Nauta tot 1993. Huisarts-opleider vanaf 1997.
Naast de praktijkwerkzaamheden actief in de regionale nascholing en regionale samenwerkingsverbanden.
dr. de Heij is op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag in de praktijk.
Mw. H.A.Th ten Cate, huisarts
dr. ten Cate werkt dinsdagmiddag en -avond en vrijdag
 Mw. T.A.R.Kroes, huisarts in opleiding
Geneeskundeopleiding in Groningen gevolgd. Aansluitend gewerkt als arts-assistent interne geneeskunde en in verpleeghuizen. In 2017 gestart met de huisartsopleiding in Utrecht. “Mijn laatste jaar van de opleiding doe ik in deze huisartsenpraktijk en ik hoop mij eind mei 2021 huisarts te mogen noemen.”
Mw. Kroes werkt op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.
 Mw. C.de Heij-Verheij, praktijkondersteuner / praktijkmanager
Basisopleiding HBO klinische chemie. Vanaf 1990 ervaring als invalassistente en achterwacht. Studie praktijkondersteuning in 2008 afgerond. Certificaat Diabetespraktijkondersteuner EADV behaald in 2010.
mw de Heij werkt op maandag, dinsdag en donderdag
Elles van Leeuwen, praktijkassistente
Elles van Leeuwen, is na 17 jaar in het verpleeghuis werkzaam te zijn geweest in 2012 gestart met de opleiding voor doktersassistente. In 2014 heeft zij deze opleiding afgerond. Vanaf september 2016 is zij werkzaam in Langbroek. Naast haar werk als praktijkassistente is Elles actief als docent EHBO.
Elles van Leeuwen werkt woensdagochtend, donderdag en vrijdag in de praktijk
Christine Timmerman, praktijkassistente
Christine Timmerman werkt op maandag, dinsdag en woensdag in de praktijk
Annette de Gier, praktijkassistente
Annette de Gier werkt op maandag en dinsdag in de praktijk
P.J.J.Westerman, praktijkondersteuner GGZ
Studeerde psychologie, met als specialisaties arbeid en gezondheid, in Utrecht en Groningen. Werkt sinds 1986 en heeft een veelzijdige ervaring opgedaan in het bedrijfsleven – als manager – , in het onderwijs – als docent psychologie – en als behandelend psycholoog. De heer Westerman ondersteunt de huisartsen bij psychische klachten van patiënten (screening,
kortdurende behandelingen en doorverwijzingen maken bij langdurige, complexe problematiek).
Dhr. Westerman werkt op maandagmiddag en woensdagochtend in de praktijk.
 Mw T.H.M.Maas, ouderenverpleegkundige
Opleiding Verpleegkunde aangevuld met een Long-specialisatie afgerond in 1982. Na jaren werkzaam geweest te zijn in het ziekenhuis, het bedrijfsleven en bij wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek, de opleiding “Praktijkondersteuning huisarts” gestart.
Deze opleiding in 2005 afgesloten met Ouderenzorg als extra vak. Vanaf 2004 werkzaam in verschillende huisartsenpraktijken als Praktijkverpleegkundige voor behandeling en begeleiding van chronische patiënten en ouderenzorg.
Mw Maas werkt om de week op de vrijdag in de praktijk