Medewerkers

 De medewerkers van de huisartspraktijk Langbroek.

 A.W.de Heij, huisarts.
Studie geneeskunde in Leiden. Afgestudeerd in 1983. Huisarts vanaf 1988. Is in 1990 in Langbroek begonnen, eerst nog samen met H.S.Nauta tot 1993. Huisarts-opleider vanaf 1997.
Naast de praktijkwerkzaamheden actief in de regionale nascholing en regionale samenwerkingsverbanden.
dr. de Heij is op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag in de praktijk.
Mw. L.Boelman, huisarts

Studie geneeskunde in Utrecht. Afgestudeerd in 2008. Heeft de huisartsopleiding in 2013 afgerond, waarvan het laatste jaar in Langbroek. Is naast de praktijkwerkzaamheden actief in de ontwikkeling van richtlijnen voor de huisarts.

dr. Boelman werkt dinsdagmiddag en -avond en vrijdag
 Mw. J.S.van Buitenen, huisarts in opleiding
Studie geneeskunde in Rotterdam gevolgd. Is in januari 2015 afgestudeerd. Is na het afstuderen als arts-assistent interne Geneeskunde en neurologie werkzaam geweest.De huisartsopleiding is op 1 maart 2017 gestart.
Mw. van Buitenen werkt op maandag, woensdag,donderdag en vrijdag in de praktijk.
 Mw. C.de Heij-Verheij, praktijkondersteuner / praktijkmanager
Basisopleiding HBO klinische chemie. Vanaf 1990 ervaring als invalassistente en achterwacht. Studie praktijkondersteuning in 2008 afgerond. Certificaat Diabetespraktijkondersteuner EADV behaald in 2010.
mw de Heij werkt op maandag, dinsdag en donderdag
 Mw. Monica de Veer, praktijkassistente
Monica de Veer had al een uitgebreide ervaring in het ziekenhuis opgedaan (o.a. ECG afdeling en scopie afdeling ) toen zij in 2006 in Langbroek kwam werken. In 2011 heeft zij het diploma spirometrie (longfunctieonderzoek ) behaald.
Monica de Veer werkt maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend
Mw. Henny Venema, praktijkassistente
mw. Venema werkt woensdag in de praktijk
Mw. Elles van Leeuwen, praktijkassistente
Elles van Leeuwen, is na 17 jaar in het verpleeghuis werkzaam te zijn geweest in 2012 gestart met de opleiding voor doktersassistente. In 2014 heeft zij deze opleiding afgerond. Vanaf september 2016 is zij werkzaam in Langbroek. Naast haar werk als praktijkassistente is Elles actief als docent EHBO.
Elles van Leeuwen werkt woensdagochtend, donderdag en vrijdag in de praktijk
P.J.J.Westerman, praktijkondersteuner GGZ
Studeerde psychologie, met als specialisaties arbeid en gezondheid, in Utrecht en Groningen. Werkt sinds 1986 en heeft een veelzijdige ervaring opgedaan in het bedrijfsleven – als manager – , in het onderwijs – als docent psychologie – en als behandelend psycholoog. De heer Westerman ondersteunt de huisartsen bij psychische klachten van patiënten (screening,
kortdurende behandelingen en doorverwijzingen maken bij langdurige, complexe problematiek).
Dhr. Westerman werkt op maandagmiddag en woensdagochtend in de praktijk.
 Mw T.H.M.Maas, ouderenverpleegkundige
  Mw Maas werkt om de week op de vrijdag in de praktijk
Mw J.C.Woudstra, waarnemend huisarts
Mw. Woudstra heeft de huisartsopleiding in Utrecht gevolgd. Haar laatste opleidingsjaar heeft zij in onze praktijk gewerkt. Sinds februari 2017 is zij werkzaam als huisarts.

De komende tijd zal mw Woudstra als waarnemend huisarts werkzaam zijn tijdens de vakanties van dr de Heij en dr Boelman.