Praktijkinformatie

Vernieuwde omgeving Zorgportaal

Pharmeon, de leverancier van ons zorgportaal heeft deze week een nieuwe versie van het zorgportaal geactiveeerd. Het uiterlijk en de presentatie zijn daarmee weer wat moderner en frisser, maar het nieuwe portaal is daarmee ook klaar voor de ontwikkelingen die het komende jaar moeten plaatsvinden. Als u al gebruik maakte van het portaal dan zijn inlognaam en wachtwoord onveranderd gebleven. Het directe webadres is gewijzigd naar: https://praktijklangbroek.uwzorgonline.nl

Slaapstraat


Onze praktijk werkt met Slaapstraat.

Slaapstraat is een zorgprogramma voor de aanpak van slaapproblemen. Wanneer uw huisarts slaapproblemen bij u signaleert kunt u samen besluiten deel te nemen aan Slaapstraat. Uw arts of de assistente geeft u vervolgens de benodigde informatie hier over.

U verzamelt gedurende één of enkele weken allerlei informatie over uw slaapgedrag, waarna u met de huisarts de verzamelde informatie bespreekt.
Samen maakt u zo nodig een behandelplan. Zo kan aan de hand van de onderzoeksresultaten bijvoorbeeld duidelijk zijn dat onze praktijkondersteuner GGZ u met een begeleidingsprogramma kan helpen maar kan ook blijken dat u voor uw slaapprobleem specialistisch zorg nodig hebt. 

Doppen Sparen voor de geleide hond

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor KNGF Geleidehonden. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in. Je steunt niet alleen de opleiding van onze geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al duizenden euro’s opgeleverd.

De Huisartsenpraktijk Langbroek ondersteunt deze actie en spaart doppen voor de geleide hond. Plastic doppen van bijvoorbeeld frisfrankflessen en pindakaaspotten kunt u schoon en droog in de melkbus tegenover de balie deponeren

Wij danken u alvast voor uw hulp