Praktijkinformatie

Griepvaccinaties 2017

Op donderdag 26 oktober worden weer de jaarlijkse griepvaccinaties gegeven. Op de praktijk is dit van 16 – 19 uur.

Alle patiënten die een indicatie hebben op grond van leeftijd ( 60+ ) of gezondheidsproblemen als hartziekte, longziekte en suikerziekte zullen begin oktober vanuit de praktijk een oproep ontvangen. Heeft u een indicatie maar heeft u na half oktober geen oproep ontvangen, neemt u dan contact op met de assistente.

Geen indicatie en toch een griepprik.

Heeft u geen gezondheidsproblemen, maar wilt u toch een griepprik, dan is dat ook mogelijk. U kunt dan met de assistente contact opnemen en doorgeven dat u op eigen initiatief een griepvaccinatie wilt. Wij zullen dan op recept een vaccin voor u vragen, en u kunt dan met de assistente overleggen wanneer u gevaccineerd wilt worden.
Een griepprik op verzoek kunnen wij helaas niet via het rijksvaccinatieprogramma verstrekken. Voor de kosten van het vaccin en de vaccinatie zult u een rekening ontvangen. Soms kan een zorgverzekeraar of een werkgever de kosten van vaccinatie vergoeden.

Meer informatie:

Via de sites van thuisarts.nl, van het RIVM kunt u meer informatie lezen over de griep en griepvaccinaties. Via onderstaande QR code kunt u ook informatie opvragen.

Mw van Buitenen nieuwe huisarts in opleiding

Afscheid mw Woudstra

Op 3 maart is mw Woudstra, dr Jantine, voor het laatst als huisarts in opleiding in onze praktijk. Afgelopen week heeft zij haar bul ontvangen en zij is nu officieel huisarts. Daarmee nemen we afscheid van een prettige collega. Maar zij is niet blijvend weg. Het komend jaar zult u haar nog meerdere keren in de praktijk terugzien als dr Boelman of dr de Heij met vakantie zijn.

Mw van Buitenen nieuwe huisarts-in-opleiding

OP 1 maart 2017 is mw van Buitenen begonnen met de huisartsopleiding. Zij is opgeleid in Rotterdam, en heeft na het artsexamen gewerkt op een afdeling Interne Geneeeskunde en op een afdeling Neurologie.

Wij wensen haar een succesvolle en prettige opleiding toe in onze praktijk

Tweewekelijks spreekuur apotheker

Spreekuur van de apotheker

Hebt u vragen over uw medicijn gebruik? Ervaart u bijwerkingen? Of wilt u een gesprek met de apotheker? Dan is het spreekuur van de apotheker er voor u!

Tweemaal per maand heeft de apotheker een (inloop) spreekuur in de praktijk van dokter De Heij. Vraagt u bij de apothekersassistente naar de eerstvolgende datum.

Deze nieuwe service is per november 2016 gestart.

Locatie:

Huisartsenpraktijk Langbroek
Frequentie: 2x per maand op dinsdagmiddag
Tijdstip: 16.00 en 17.30 uur
Kosten: geen kosten
Tel: 0343 – 453 855
E-mail: apotheek@apotheekdedrielelien.nl