Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Na het inloggen met uw eigen inlog-gegevens ziet u uw gegevens over uw gezondheid. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? U kunt dan inloggen op het patiëntenportaal. Daarvoor moet u wel eerst aangemeld zijn op het portaal. Dit kunt u doen via de link boven in de balk, of via een van de logo’s in de linker menukolom.  Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan contact met ons op, telefonisch of via het contactformulier op deze site.

Als u eenmaal aangemeld bent (en geaccepteerd) dan is het ook mogelijk met een app uw gegevens in te zien. Deze app is zowel te installeren via de Apple appstore als via Google play.
Deze app heet nu nog UwZorgOnline maar binnenkort komt een nieuwe app ter beschikking, Zorg4Heuvelrug, met nog veel meer mogelijkheden voor inzage en overige gezondheidsinformatie.

Reacties zijn gesloten.